Δείτε τον πλήρη κατάλογο
  download pdf 4.2 Mb

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ


Ελαστικά για χωματουργικά μηχανήματα, φορτωτές και βιομηχανικούς τράκτορες. Οι κατευθυντήριες προεξοχές του πέλματος παρέχουν καλή απόδοση και έξοχη έλξη σε χαλαρό και μαλακό έδαφος και άμμο με αυτοκαθαριζόμενη δράση.
Περισσότερα

Σχεδιασμένο για dumper και φορτωτές ορυχείων. Η γερή κατασκευή από νάιλον παρέχει ανώτατη ικανότητα σε φορτία. Ο μη κατευθυνόμενος σχεδιασμός του πέλματος παρέχει μέγιστη έλξη και καλή αντοχή σε ολίσθηση. Κατάλληλο για υπηρεσίες σε κατασκευές , εργασίες στην πόλη και συνθήκες εργασίας σε λάσπη και πέτρα συνθήκες. Καλή αντοχή σε φθορά από τριβή και κοψίματα. Καλύτερη αντοχή σε υπερθέρμανση από τα Ε-4 ελαστικά.
Περισσότερα

Το σχέδιο του πέλματος έχει διαφορές σε σχέση με τα DNR(Z) , DNR(Z) II. Το πάχος του πέλματος είναι πιο βαθύ. Οι ιδιότητες του είναι καλύτερες από των DNR(Z) , DNR(Z) II. Μεγαλύτερης διάρκειας ζωής ελαστικό.
Περισσότερα

Οι μη κατευθυνόμενες προεξοχές του πέλματος μεγαλύτερη διαθεσιμότητα μηχανήματος παρέχουν καλή έλξη και αντοχή σε ολίσθηση σε χαλαρό και μαλακό έδαφος με καλή αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία. Η ελαστικότητα της επιφάνειας επαφής με το έδαφος και η καλή απορροφητικότητα στους κραδασμούς δίνουν στο χειριστή άνεση κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Φαρδύτερο πέλμα επαφής και ομαλή φθορά στο πέλμα παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ελαστικό. Ειδικά σχεδιασμένες προεξοχές στη βάση του ελαστικού για αντοχή σε κοψίματα και προστασία των πλευρικών τοιχωμάτων από κοψίματα σε βραχώδεις περιοχές. Λιγότερος down time. O ανθεκτικός σκελετός από νάιλον παρέχει μεγάλη αντοχή σε φορτία.
Περισσότερα

Μεγέθη ελαστικών που κυμαίνονται από 18.00 - 25 έως 36.00 - 51 δίνουν την απόδοση που απαιτείται. Το ελαστικό με ανθεκτική κατασκευή από νάιλον και η αποδεδειγμένη υψηλής αντοχής σύνθεση του πέλματος το καθιστά ανώτερο για υπηρεσίες σε εξορύξεις και κατασκευές . Το πλατύ και βαθύ πέλμα του μειώνει την ολίσθηση και αυξάνει την σταθερότητα και την έλξη. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το Ε-3 ελαστικό.
Περισσότερα

Για φορτωτές με επιπλέον πλατύ πέλμα και 50% βαθύτερο πέλμα από το ελαστικό Ε-3. Καλή σταθερότητα , εξαιρετική έλξη , ανώτερη αντοχή σε κοψίματα , φθορά και σκίσιμο. Συγκρινόμενο με το κανονικό Ε-3 ελαστικό είναι πιο κατάλληλο για υπηρεσίες και άλλες σκληρές δουλειές. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το Ε-3.
Περισσότερα

Βαθύ πέλμα ειδικά σχεδιασμένο για φορτωτές , 150% βαθύτερο από αυτό των Ε-3/L-3. Το πλατύ πέλμα και ο σχεδιασμός των προεξοχών σε συνδυασμό με τη σύνθεση για αντοχή σε κοψίματα , παράγουν ανώτερη αντοχή σε κοψίματα , φθορά και σκίσιμο και προσφέρουν σταθερότητα χωρίς να χάνουν καθόλου ικανότητα έλξης. Κατάλληλο για πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας , όπως power construction , over - pit mine , λατομεία , κατασκευές . Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα κανονικά L-3 και L-4.
Περισσότερα

Βαθύ πέλμα ειδικά σχεδιασμένο για φορτωτές , 150% βαθύτερο από αυτό των Ε-3/L-3. Το πλατύ πέλμα και ο σχεδιασμός των προεξοχών σε συνδυασμό με τη σύνθεση για αντοχή σε κοψίματα , παράγουν ανώτερη αντοχή σε κοψίματα , φθορά και σκίσιμο και προσφέρουν σταθερότητα χωρίς να χάνουν καθόλου ικανότητα έλξης. Κατάλληλο για πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας , όπως λατομεία, ορυχεία, κατασκευές . Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα κανονικά L-3 και L-4.
Περισσότερα

Για χωματουργικά μηχανήματα, graders , φορτωτές και βιομηχανικούς τράκτορες. Οι αντίθετης κατεύθυνσης προεξοχές παράγουν αυτοκαθαριζόμενη δράση και παρέχουν έξοχη έλξη και ομαλή πορεία σε χαλαρό έδαφος και άμμο.
Περισσότερα

Σχεδιασμένο για dumper και φορτωτές ορυχείων. Η γερή κατασκευή πλαισίου από νάιλον και το ανθεκτικό πάτημα παρέχει άριστη απόδοση των τροχών τις εξορύξεις, κατασκευές και έργα διατήρησης ύδατος. Οι επιπλέον βαθιές χαράξεις των ελαστικών παρέχουν επιπλέον αντοχή κατά της φθοράς και επιμηκύνουν την διάρκεια ζωής του ελαστικού.
Περισσότερα