ΠΡΟΦΙΛ

ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Με το διακριτικό τίτλο

« Π. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΕ »

Η εταιρία ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΕ , δραστηριοποιείται στο λατομικό χώρο πλέον των 30 ετών. Έχει στην πλήρη ιδιοκτησία της το μεγαλύτερο στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους μεγαλύτερους στο είδος του στην Ευρώπη , αποτελούμενο από μηχανήματα οδοποιίας , βαρέα χωματουργικά και λατομικά μηχανήματα κυρίως CATERPILLAR.

 

Η εταιρία από της ιδρύσεως της ασχολείται , χρησιμοποιώντας τα δικά της βαρέα χωματουργικά μηχανήματα , με την εξόρυξη – φόρτωση και μεταφορά αδρανών υλικών , εργολαβικά. Διαθέτει 11 εργοτάξια σε όλη την Ελλάδα και σύντομα 3 στο εξωτερικό.

 

Είναι μία εταιρία συνεχώς εξελισσόμενη και ανερχόμενη δυναμικά. Στα εργοτάξια της εργάζονται περίπου 310 άτομα απολύτως εξειδικευμένα στην εργασία τους και υπό την εποπτεία επιστημόνων Μεταλλειολόγων Μηχανικών ,Χημικών Μηχανικών και Μηχανολόγων Μηχανικών.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στεγάζονται σε ένα πολυτελές σύγχρονο κτίριο αποτελούμενο από δύο ορόφους 600 τμ περίπου έκαστος , σε μία έκταση 7000 τμ επί της λεωφ. Αθηνών 90 ,

 

Η Π. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΕ με την πολύχρονη πείρα της στον τομέα αυτό , σε συνδυασμό με το άριστο προσωπικό και τον όγκο των μηχανημάτων που διαθέτει αποτελεί εγγύηση για όποιον θελήσει να συνεργαστεί μαζί της.